SOFA OPEN 2018 – Izazovi šampione!

0
1475
SOFA OPEN 2018 - IZAZOVI ŠAMPIONE; Foto PR
SOFA OPEN 2018 - IZAZOVI ŠAMPIONE; Foto PR

Najveće BESPLATNO takmičenje, SOFA OPEN 2018, za mlade od 18 do 30 godina održaće se četvrti put za redom! Kotizacija, prevoz i smeštaj za učesnike iz drugih gradova su besplatni dok je prevoz je organizovan iz Subotice, Novog Sada, Kragujevca i Niša. Sve u cilju motivacije mladih da se bave sportom!

Turnir će biti održan u Republičkom zavodu za sport Košutnjak (Kneza Višeslava 72), 27. i 28. Oktobra, u šest sportova:

  • ODBOJKA
  • BASKET
  • FUTSAL
  • BADMINTON
  • STONI TENIS
  • PLIVANJE

Prijava za SOFA OPEN 2018 je krajnje jednostavna i vrši se putem linka: http://open.sofa.rs/ i biće otvorena do 21.10. u 15h.
Pravila i više informacija možete pronaći na sajtu http://open.sofa.rs/ .

Ukoliko dolazite, ne zaboravite da se čekirate na facebook eventu: https://www.facebook.com/events/1120650824784842/ 

Ono što je veoma bitno da znate je da je moguće takmičiti se samo u jednom sportu. Ukoliko želite da pomognete ovoj manifestaciji i učestvujete kroz organizaciju, prijava za volontere je otvorena samo za ljude iz Beograda.

Organizator SOFA OPEN 2018 je Udruženje SOFA, dok je pokrovitelj Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije.

Kao i prethodnih godina, sprema se fenomenalno druženje kroz takmičarski duh koji prožima sve SOFAne. Kako porodica SOFAna iz godine u godinu raste, organizatori očekuju da će se odazvati još više ljudi i doći da zajedno nastave tradiciju SOFA Opena.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde