Gde za vikend ?

0
1344
Gde za vikend; Foto: Scott Webb pexels.com

Petak, poslednji radni dan u nedelji, a da li ste se odlučili već gde za vikend da odete?

Provod u Beogradu

Ukoliko želite da izađete u provod, na splavove, svirku ili nešto slično, posetite sajt gdeizaci.com jer tu uvek možete pronaći najbolja mesta na koja možete otići za vikend.

Bazeni u Beogradu

Gde za vikend? Na bazen! U subotu, 9. juna, počinje sezona kupanja na bazenima SC Olimp. Bazen će u subotu raditi od 10.00 do 19.00, a za sve plivače će ulaz biti besplatan, kao i korišćenje ležaljki. Letnja sezona otvorenih bazena SRC „Milan Gale Muškatirović“ je počela 6. juna.

Što se tiče ostalih beogradskih bazena, većina počinje sa radom nešto kasnije. Postoji i veliki broj zatvorenih bazena koji su dostupni tokom cele godine, pa možete otići i rashladiti se.

SOFADA Challenge na Adi Ciganliji

SOFADA CHALLENGE; Ada Ciganlija; Foto sofa.rs
SOFADA CHALLENGE; Ada Ciganlija; Foto sofa.rs

U nedelju, 10. juna od 15.00 do 20.00 na Adi Ciganliji biće održana sportska manifestacija SOFAda Challenge. Cilj udruženja SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) jeste širenje svesti o važnosti bavljenja sportom i fizičkim aktivnostima kod studenata i omladine.

Možete se besplatno prijaviti za SOFAda Challenge putem ovog linka.

Koncert Sare Jo u Beogradu

U subotu, 9. juna, u atrijumu BIG Fashion šoping centra, posle dužeg vremena beogradska publika će moći uživo da čuje pevačicu Saru Jovanović odnosno Saru Jo. Nedavno je izbacila i svoj novi singl pod nazivom „Lava“ čiju izvedbu ćete moći uživo da čujete u subotu.

Događaji van Beograda

Ukoliko planirate za vikend da odete van grada, evo nekoliko događaja koje možete posetiti:

  • Kumovijada u Dragačevu
  • Izložba: „Priča o grofovskom imanju Moja Volja“, Letnjikovac porodice Pejačević, Jarkovci
  • 7. Međunarodni festival sportskog filma na Zlatiboru

Ukoliko vam ni jedan od događaja ne deluje zanimljivo, uvek na odmor možete otići na neku planinu, rashladiti se uz jezero ili reku, kao i provesti vikend sa porodicom i prijateljima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde