Moja kolekcija šminke

0
2033

Šminka je tajno oružje svake devojke! Ovim putem želim da vam pokažem svoje tajno oružje! Za one koji ne vole da čitaju video mogu pronaći OVDE.

Puderi, korektor i primer, moja kolekcija

Započeću od onoga što prvo stavljam na lice prilikom šminkanja, a to su prajmer i puderi. Prajmer koristim Aurin Perfect Base face primer, prvi i jedini kojeg sam ikada koristila. Kada pričamo o puderima, trenutno koristim tri tečna pudera – mat tečni puder Loreal Paris, beauty uk CC kremu i Affinitone tečni puder. Affinitone i Loreal kombinujem prilikom nekog „komplikovanijeg“ makeup-a, a CC kremu koristim za neku redovnu, dnevnu varijantu.

Aura concealer corrector vs Avon Colortrend colcealer correcteur

 

Na slici iznad su prikazani korektori koje koristim. Najviše koristim Aurin tečni korektor u nijansi 301 vanilla, zbog svoje lagane teksture i super moći pokrivanja. Jedan period sam koristila Avon Color Trend korektor u stiku i nisam bila preterano zadovoljna zbog toga što posle dužeg nošenja šminke ne izgleda lepo na koži već dobije efekat „ispucale zemljine kore“.

Moji ruževi za usne

 

Sjajevi za usne i tečni ruževi

Najviše koristim AVON ruževe za usne, dok tečnih ruževa i sjajeva imam i GOSH, Essence, Beauty UK, Avon. Tu su takođe i ruževi u olovci iz kompanije Golden Rose.

Nemam mnogo senki za oči, ali kao što vidite, najviše koristim „nude“ nijanse.

Aura trepavice i kineske veštačke trepavice

 

Olovke za obrve, Avon i Essence

Na fotografiji iznad se nalaze 2 olovke za obrve koje posedujem, jedna je iz Avona, druga je Essence. Više koristim Essence pre svega zbog nijanse koja mi više odgovara. Takođe, u pozadini se može primetiti gel eyeliner iz AVONA.

Sephora gel eyeliner

Na prvoj slici se mogu videti Golden Rose crni eyeliner, Golden Rose plavi eyeliner i Avon plavi eyeliner koji je kao olovka. Najviše sam koristila crni Golden Rose eyeliner jer ima vrlo jaku crnu boju, a plavi sam kupila i nikad nisam koristila. Na drugoj slici se nalazi moj najomiljeniji eyeliner ikada! U pitanju je gel eyeliner iz Sephore, vodootporan je i neverovatno lagan za upotrebu. Vrlo brzo i lako možete izvući savršeno oštre linije!

Essence Forbidden Volume mascara

Najviše sam koristila Big and Daring maskaru iz Avona i bila sam prezadovoljna, ali nakon što sam je potrošila, odlučila sam da malo promenim, pa sam uzela Essence Forbidden volume maskaru, koja je vrlo lagana i trepavice izgledaju vrlo prirodno. Ono što takođe moram da dodam je da je vrlo jeftina i mogu slobodno reći da je best buy!

Šta je ono što vi koristite? Koja su vaša mišljenja o ovim proizvodima? Pišite mi!

Ljubim vas sve,
Milica ♥

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde