HOROR VEČE UZ „GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA“ U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Dodatnih 1000 bodova za članove bonus kluba i pokloni za posetioce

0
1279
Horor veče u bioskopima Cineplexx - Groblje kućnih ljubimaca; Foto PR
Horor veče u bioskopima Cineplexx - Groblje kućnih ljubimaca; Foto PR

Beograd, 05.04.2019 – Saznajte šta se krije na misterioznom groblju kućnih ljubimaca, na Horror night događaju u svim bioskopima Cineplexx. Posetioce, članove Cineplexx bonus kluba očekuje 1000 dodatnih bodova pri kupovini ulaznica za projekciju filma u četvrtak 11. aprila u 20 časova, a najsrećnije i poklon knjiga Stivena Kinga, koju daruje Vulkan Izdavaštvo. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Strah se uselio u sale bioskopa Cineplexx! Posetite ih u četvrtak 11. aprila i budite deo jedinstvenog jezivog doživljaja! Film „Groblje kućnih ljubimaca“ zasnovan na romanu Stivena Kinga, pravi je izbor za ljubitelje horor priča! Nije bilo dileme zaslužuje li ovakav film organizovanje jedinstvenog Horror night događaja.

Porodica Krid ne sluti da će njihov mačak, zakopan na starom indijskom groblju, oživeti i vratiti se na prvi pogled možda isti, ali zapravo potpuno različit. Lančana reakcija opasnih događaja nastaće nakon njegovog povratka…

Da li će porodica uspeti da se izbori sa oslobođenim zlom i kako izgleda najnovija ekranizacija romana, saznajte u pravom društvu i na pravom mestu, u bioskopima Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

https://www.youtube.com/watch?v=VeIf5h7nIkU&feature=youtu.be
Trejler za film „Groblje kućnih ljubimaca“


POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde