Poslednja trka – kratkometražni film s jakom porukom!

0
3018
Poslednja trka, Glumačka ekipa; Foto: facebook.com
Poslednja trka, Glumačka ekipa; Foto: facebook.com

Kratkometražni akcioni film, „Poslednja trka“, kreiran od strane Anđele Štulović, govori o dva različita tipa društva, posvećen je stradalima u saobraćajnim nesrećama, a u sebi nosi veoma jaku poruku.

Radnja filma je izmišljena, ali je podstaknuta istinitim događajem. Anđela Štulović je ovaj film pre svega posvetila svom rođaku, tragično stradalom Danijelu Tulimiroviću. Film je posvećen svima onima koji su svoj život ostavili na tragovima automobila i koji su žrtva brze vožnje.

Poslednja trka, Premijera filma; Foto: David Matana facebook.com
Poslednja trka, Premijera filma; Foto: David Matana facebook.com

Premijera je održana 3. aprila 2018. godine, a film je sada dostupan za sve i može se besplatno pogledati na Youtube kanalu „Poslednja trka“.

U filmu nisu glumili profesionalni glumci, te gluma nije na visokom nivou, ali je priča koju film prikazuje zapravo ono što je očaralo hiljade ljudi koji su ga do sada pogledali, a postoje i indikacije da će biti snimljen i nastavak.

Ne želimo da vam nametnemo tu priču što se dogodila, ali želimo da znate koliko je život zapravo lep, a ujedno i težak. Danas imate nekoga, a sutra već ne. Čuvajte jedni druge i volite se, jer sutra možda ne postoji.

Ovim putem želimo da podržimo ovaj filmski projekat, te iščekujemo nastavak, a ukoliko niste pogledali film, to možete učiniti sada!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde