USKORO ĆE LETO – SPREMILI SMO PLANOVE ZA VAS

0
1339
Plaža, more, leto; Foto: pexels.com
Plaža, more, leto; Foto: pexels.com

Pogodite šta nam se bliži? Tako je, uskoro će leto! Isto pitanje se ponavlja iz godine u godinu – šta da radim tokom leta? Spremili smo planove za leto za vas!

Prva stvar koju treba da uradite jeste da pripremite odbrojavanje! Bilo da idete na kamp, na more, neko egzotično putovanje ili ćete ipak prespavati celo leto, uvek je dobro da se podsetimo koliko je dana ostalo do omiljenog godišnjeg doba! Odbrojavanje možete napraviti putem neke od mnoštva aplikacija ili na staromodan način, precrtavanjem datuma na kalendaru.

Ananas na plaži; Foto: Pineapple Supply Co. from pexels.com
Ananas na plaži; Foto: Pineapple Supply Co. from pexels.com

Da li vi i vaše društvo možda nemate ideje gde da odete ovo leto? Ili ipak imate previše ideja, a premalo vremena? Bilo kako bilo, dobro isplanirana lista je sve što vam treba! Ostavite se posla ili domaćih zadataka koje radite na trenutak i napravite listu stvari koje želite da uradite ovog leta, a zatim tu listu organizujte i postavite sebi ciljeve! Samo ispunjeno leto je dobro leto!

Odredite deo ovogodišnjeg leta da se izgradite kao osoba! Postoji mnogo načina i ljudi kojima je potrebna pomoć, a ukoliko niste zaposleni, možete volontirati u raznim humanitarnim organizacijama, ili pak možete razraditi neku vašu individualnu ideju ili posao.

Ukoliko putujete negde tokom leta, verovatno nećete videti vaše prijatelje. Zanimljiva letnja aktivnost je svakako kupovina raznih suvenira i pisanje razglednica koje možete dati prijateljima. Mali gest, ne oduzima mnogo vremena, a nekome može biti od velikog značaja.

Prijatelji; Foto: Helena Lopes from pexels.com
Prijatelji; Foto: Helena Lopes from pexels.com

Tokom leta se uvek možete prisetiti starih prijatelja i poznanika sa kojima ste možda izgubili kontakt iz nekog razloga. Pronađite ih na društvenim mrežama i ponovo započnite konverzaciju, ne dozvolite da zbog bezazlenih razloga ispustite prijateljstvo jer koliko prijatelja imaš, toliko vrediš!

Ne dozvolite da slobodne letnje dane provedete gledajući TV! Leto je, između ostalog, savršen period za sklapanje novih prijateljstava, tako da ostavite telefone i društvene mreže i izađite iz svoja četiri zida jer napolju vas čeka sigurno dosta zanimljivih stvari, a ko zna, možda i pronađete osobu u koju ćete se zaljubiti!

Kada leto nastupi, svi prirodno dobijemo veliku dozu pozitivne energije, stoga isplanirajte ovo leto i iskoristite ga maksimalno! Ko zna šta je ovo leto spremilo za vas! 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde