U Srbiji predstavljena nova makeup kolekcija JLOxInglot

0
1411
Šminkanje; JLOxInglot
Šminkanje; JLOxInglot

U Beogradu u prodavnici Inglot predstavljena je nova make up JLOxInglot kolekcija koju potpisuje Dženifer Lopez.

Dženifer naglašava: ”Kolekcija je modernog karaktera. Sadrži sve proizvode koje najčešće koristim u mojim omiljenim nijansama, a možete ih kombinovati po želji. U kolekciji imamo sve od maskare, karmina, veštačkih trepavica, rumenila, senki i naravno bronzera. Ono zbog čega sam posebno uzbuđena je Freedom System personalizovana paleta, sa proizvodima i bojama koje odgovaraju baš vama. Više ne morate da kupujete pet različitih setova senki, zbog nekoliko nijansi koje vam se dopadaju,, – ističe ona.

Atmosfera na promociji JLOxInglot
Atmosfera na promociji JLOxInglot

Dženifer Lopez je intenzivno sarađivala u svim fazama kreiranja linije od raspona i odabira nijansi, reklamne kampanje, dizajna i naziva proizvoda koji su inspirisani njenom karijerom, poput “Boogie Down Bronze” i “Livin’ The Highlight”.

Glavni šminer kompanije Inglot Maria Tothova pozdravila je goste “Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo i mi jedna od zemalja u kojima je dostupna JLO kolekcija, u kojoj će dame moći da nađu svoju savršenu nijansu.“

Gosti su imali mogućnost da probaju proizvode, a zvezda linije je Freedom System koji pruža više od 300,000 kombinacija za kreiranje jedinstvenog make up kita.

JLOxINGLOT kolekcija u Srbiji je dostupna u Inglot radnji u Beogradu Kralja Petra 41.

Radmila Manojlović na promociji JLOxInglot
Radmila Manojlović na promociji JLOxInglot

Među gostima su bili: Radmila Manojlović, Suzana Perić, Goga Sekulić, više od 15 šminkera, 20 blogera i youtubera i drugi mediji koji su sa oduševljenjem isprobali kolekciju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde