Festival uličnih svirača i ove godine u Novom Sadu – Gradić fest

0
1313
Festival uličnih svirača - Gradić fest, Novi Sad; Foto: facebook.com/UlicniSviraci
Festival uličnih svirača - Gradić fest, Novi Sad; Foto: facebook.com/UlicniSviraci

Festivač uličnih svirača pod nazivom Gradić fest, biće održan 18. put, od 30. avgusta do 1. septembra u podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Festival uličnih svirača je poznat po šarenolikom programu i velikom broju raznih umetnika i izvođača, kako iz Srbije i regiona, tako i iz Evrope, ali i drugih udaljenih država. Manifestaciju čine razni muzički nastupi, filmske i video projekcije, performansi, ambijentalne predstave, umetničke instalacije, izložbe, konferencije i predavanja.

Kako je nakon nekoliko decenija čekanja započeto obnavljanje fasada u podgrađu Petrovaradinske tvrđave, Gradić fest je time dobio boje, festival će ih osvetliti i dovesti publiku da na tri dana zastanu, uživaju, gledaju predstave i druže se.

Festival uličnih svirača – Gradić fest, organizuje Umetnička asocijacija „Inbox“ uz pokroviteljstvo Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje.

Spremi ekipu i provedi se na trodnevnom druženju u Novom Sadu, pogledaj sve izvođače i čekiraj se na eventu! Više informacija možeš pronaći na zvaničnom sajtu www.ulicnisviraci.com.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde