Zaposleni otkrili tajne brze hrane!

0
2303
Tajne brze hrane; Foto: pixabay.com
Tajne brze hrane; Foto: pixabay.com

Javna tajna više nije tajna – zaposleni su otkrili tajne brze hrane. Ne, ovog puta nije reč o tome kako napraviti savršen Big Mac, već je reč o onim tajnama koje nismo znali i koje možda i nismo želeli da znamo.

„Šta god da radiš, ne budi neprijatan prema ljudima koji ti služe hranu jer ćeš možda pronaći stidnu dlaku u svom burgeru“ – rekla je jedna od zaposlenih.

Međutim, nije sve tako crno kada je reč o tajnama. Ukoliko želite da dobijete najbolji obrok, obavezno dođite onda kada se prodavnica tek otvori jer su zaposleni tada u najboljem raspoloženju i paze na kvalitet hrane. Kada biste došli na kraj dela dana predviđenog za doručak, dobili biste najnekvalitetniji doručak, ili ukoliko dođete u vreme špica i najveće gužve, budite sigurni da će kvalitet hrane biti drastično lošijeg kvaliteta.

Ukoliko vas zanima još činjenica o pranju ruku kod zaposlenih, kako se sladoled pravi i kako se sipaju sokovi i pomfrit, pogledajte ovaj interesantan video na ovu temu koji će vas sigurno nasmejati ili pak malo prodrmati.

Da li ste ikada radili u nekom lancu brze hrane ili ste imali iskustva sa zaposlenima? Pišite nam u komentarima ili na mail info@kovalska.rs 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde