Svojim parodijama nasmejali su Balkan – Banat Boys parodije na popularne pesme

0
7266
Banat Boys Parody - parodije na popularne pesme
Banat Boys Parody - parodije na popularne pesme

Ukoliko ste često na drugom najpopularnijem pretraživaču na internetu, YouTube-u, verovatno ste već naišli na neki od ovih video klipova koji su završili i u youtube trendingu. Kanal se zove Banat Boys Parody i kao što sam naziv kanala kaže, reč je o ekipi koja pravi parodije na popularne domaće pesme.

Njihove parodije na pesme su nasmejale ceo Balkan, a broje i milionske preglede. Prva parodija koja je zadobila veliku pažnju publike bila je na pesmu MC Stojan – La Miami odnosno Švarglu daj mi, kako je glasila njihova verzija.

Parodija na najpopularniji duet godine, Pravo vreme (Maya Berović i Buba Corelli), za samo nedelju dana dobila je više od milion pregleda i na hiljade pozitivnih komentara. Sa smešnim stihovima uspeli su da namame osmehe na celom Balkanu, a neki su na komentarima napisali da im je čak bolje od originala.

Najnovija parodija na pesmu Ona’e se zove Govna’e i izašla je juče i verujemo da će doživeti jednako veliki uspeh kao i prethodne parodije. Bilo kako bilo, Banat Boys Parody ekipa je dokazala da dobru zabavu i uspeh možete postići i bez skupe opreme i produkcije. Sve što je potrebno jeste kreativnost i talenat!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde