Kakva ste osoba? Besplatan test ličnosti

0
2701
Besplatan test ličnosti; Kakva ste osoba; Foto: Porapak Apichodilok pexels.com
Besplatan test ličnosti; Kakva ste osoba; Foto: Porapak Apichodilok pexels.com

Svi mi sebe poznajemo najbolje, međutim, uvek nam malo fali da sebe potpuno definišemo. Na internetu smo pronašli besplatan test ličnosti, 16Personalities, urađen na 35 jezika, te sam odlučila da isprobam šta će ovaj sajt reći za mene.

Test je besplatan, ali i vrlo jasan i precizan. Kako biste uradili celokupan test, potrebno je da izdvojite između 10 i 15 minuta. Da biste dobili što preciznije rezultate, pokušajte da budete potpuno iskreni prema sebi pre svega i da izaberete desnu ili levu stranu, u zavisnosti od toga koliko se slažete sa pitanjem, a da što manje ostavite neutralnih odgovora.

16Personalities test; Foto: screenshot
16Personalities test; Foto: screenshot

Ličnosti su podeljene na 4 kategorije u kojima se nalaze po 4 tipa ličnosti:

  1. Analitičari: ARHITEKTA, LOGIČAR, KOMANDANT, DEBATNIK
  2. Diplomate: ADVOKAT, POSREDNIK, PROTAGONISTA, AKTIVISTA
  3. Stražari: LOGISTIČAR, BRANILAC, IZVRŠILAC, KONZUL
  4. Istraživači: VIRTOUZ, AVANTURISTA, PREDUZETNIK, ZABAVLJAČ

Ovo je jedan od retkih testova na internetu koje sam zapravo uradila jer su mi sve delovali nekako nekompletno, međutim, pomoglo mi je da sebe dodatno izanaliziram i vidim šta je ono na čemu treba dodatno da radim. Rezultati su sledeći: veoma sam introvertna osoba, maštovita, radoznala i otvorenih shvatanja, više odlučujem logikom nego emocijama, sklona skrivanju svojih emocija, volim da improvizujem, vrlo sam oprezna i osetljiva na stres.

Rezultati 16Personalities testa - Logičar, Milica Perić; Foto: screenshot
Rezultati 16Personalities testa – Logičar, Milica Perić; Foto: screenshot

Da, rezultat je da sam ja LOGIČAR, a ovakav tip ličnosti je prilično redak. Ovaj besplatan test ličnosti me je potpuno definisao, zabavio, ali i naučio da su Bill Gates, Albert Einstein, Isaac Newton pa čak i Aemon Targaryen (Game of Thrones) identičan tip ličnosti.

Ovim putem vas pozivam da i vi uradite vaš test ličnosti i saznate i bliže odredite sebe, zabavite se i uživate u dodatnom upoznavanju sebe. Za dodatno iskustvo, ovaj sajt nudi i akademiju u kojoj možete naučiti kako da postanete srećniji, steknete više samopouzdanja i uspeha.

Test ličnosti možete uraditi klikom ovde 16Personalities.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde