Život je lep- novi singl benda RAMPA

0
1111
RAMPA Foto: Luka Ivanović

RAMPA (Radioaktivna Melodija Pančeva) je objavila svoj četvrti singl-spot, poslednji u ovoj turi spotova pred svoj prvi debi album.
Pesma se zove „Život je lep“, totalno je u drugom fazonu, kao i sve što RAMPA radi.
Specijalni gost u ovoj pesmi je Mario Ševarac saksofonista „Dubioze kolektiv“, kome su veoma zahvalni, što je izdvojio svoje vreme za njihovu pesmu.
Spot za ovu pesmu je radio Luka Ivanović, tako da se nadaju da će svi biti zadovoljni sa spotom kao i do sada. Kao i uvek, pesma je snimljena u studiju „Music Studio Revenge“ u Beogradu, kod producenta Stefana Rodića.

O samoj pesmi RAMPA je izjavila:
„Pesma je brza, za đuskanje i mislimo da će na pravi način da najavi naš prvi album koji će izaći uskoro. Naziv albuma nećemo otkrivati, nek to bude mala misterija.
Eto do sada imamo 4 pesme, 4 spota, svaka je na svoj način. Mislimo da smo prepoznatljivi po tome što mešamo stilove i žanrove, jer smo raznovrsni i radimo šta nam padne na pamet, kako se osećamo u trenutku.

U 2018. smo dosta radili: snimali, svirali, putovali. Pokušavali smo da nađemo put do ljudi i tako ćemo nastaviti i u ovoj godini…čak jače. Napunili smo 2 godine, tako da nam pesma „Život je lep“ dođe kao neki pečat za ovaj naš dvogodišnji rad.
Slušajte nas, pratite nas, javljajte utiske pa se vidimo negde! Voli vas RAMPA!“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde