David Dobrik i Liza Koshy su raskinuli!

0
3177
David Dobrik i Liza Koshy su raskinuli! Foto: youtube.com
David Dobrik i Liza Koshy su raskinuli! Foto: youtube.com

Sve ljubitelje YouTube kulture je uzdrmala jedna vest – David Dobrik i Liza Koshy su raskinuli!

Pre nešto manje od 24 sata, na kanalu „David Dobrik“ pojavio se video sa naslovom „Raskinuli smo“ (we broke up), što je navelo većinu ljudi da pomisle da je reč o pranku, kao što smo i mi mislili. Pustili smo video i na početku je sve delovalo kao da potvrđuju naše sumnje da je reč o pranku. Video počinje sa Davidovom šalom dok se Liza buni, nakon čega mu ona namešta kosu i ima tužnu facu nakon njegove rečenice da je ona bivša devojka. Međutim, onog trenutka kada i ona kreće da se zeza na račun veze, zaista počinjemo da pomišljamo da je to istina.

Coachella was great but Koshella was wild

Објава коју дели DAVID DOBRIK (@daviddobrik) дана

Nakon uvodnih šala, David je prebacio Lizi i rekao da je video bila njena ideja tako da ona treba da saopšti publici glavnu stvar, a to je: David Dobrik i Liza Koshy su raskinuli – zaista!

David i Liza su tokom videa izjavili da im je veza nešto najlepše što im se desilo u životu, ali da su se jednostavno distancirali i potrebno je da se posvete pre svega sebi da bi mogli da se posvete jedno drugome. Raskid su od fanova krili skoro 6 meseci, a u tom periodu su sasvim normalno kačili klipove i fotografije kao da se ništa nije desilo.

Nakon što smo pregledali njihove instagram profile, shvatili smo da je ovo zapravo istina. Da, Liza je želela raskid, što potvrđuje njen instagram profil na kome je poslednja fotografija s Davidom objavljena još 28. septembra 2017. godine. Zaista smatramo da David još uvek ima velika osećanja prema Lizi i da nije želeo da dođe do ovako nečega s obzirom da je fotografije sa Lizom kačio i nakon njihovog raskida uz opise koji to poručuju.

Ukoliko niste pogledali video, obavezno sada pogledajte i recite nam šta vi mislite, da li su David Dobrik i Liza Koshy zaista raskinuli.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde