Planirate na letovanje u Grčku? Ovo je sajt za vas! GrckaInfo.com

0
1641
Letovanje; Santorini, Grčka; Foto: pixabay.com
Letovanje; Santorini, Grčka; Foto: pixabay.com

Grčka je trenutno destinacija broj jedan i prvo na šta pomisle srpski turisti kada je reč o letovanju. Ukoliko planirate da odete na letovanje u Grčku, pronašli smo idealan sajt za vas – GrckaInfo!

Kako na samom sajtu piše, zbog nedostataka informacija o Grčkoj na srpskom jeziku, tvorci su, nakon višegodišnjeg boravka i rada u Grčkoj, odlučili da naprave ozbiljan i profesionalan sajt, koji će obuhvatiti sve informacije o ovoj divnoj zemlji.

Letovanje, Grčka; Foto: pixabay.com

GrckaInfo.com je nastao 2007. godine, kao nekomercijalna ideja, nastao isključivo kao pomoć turistima oko izbora i organizacije letovanja. Nakon što su dobili Google nagradu Page Rank 3, veliki broj vlasnika apartmana i vila počeo je da se javlja ovom sajtu kako bi svoje ponude objavljivali našim turistima.

Ono što na GrckaInfo možete pronaći jeste veliki broj objekata po cenama vlasnika u Grčkoj, a odlično je napravljen i pretraživač po kojem možete pronaći slobodan smeštaj u zavisnosti od datuma i lokacije koja vam odgovara. Vrlo bitno za napomenuti jeste i to da nije reč o turističkoj agenciji i organizaciji već se sve rezerviše direktno sa vlasnicima objekata.

Atina, Grčka; Foto: Jimmy Teoh pexels.com
Atina, Grčka; Foto: Jimmy Teoh pexels.com

Kako bi približili Grčku i njene lepote, sadašnjim, ali i budućim ljubiteljima ove zemlje, na sajtu postoji veliki broj tekstova o raznim mestima i plažama. Veliki broj korisnih informacija o gradovima i popularnim letovalištima, pomažu velikom broju turista da se odluče koje mesto će posetiti.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je sajt GrckaInfo prvenstveno nastao kao priručnik svim srpskim turistima kojima su bile neophodne informacije o grckoj, međutim, ovaj sajt možete prelistati i na dodatnih 7 jezika, tako da, ukoliko ste srbin koji je odrastao u inostranstvu i bolje poznajete nemački, francuski ili neki drugi jezik, sajt možete prelistavati na željenom jeziku.

Santorini, Grčka; Foto: Gotta Be Worth It from pexsels.com
Santorini, Grčka; Foto Gotta Be Worth It from pexsels.com

Ono što po nama možda nedostaje na ovom sajtu jeste mogućnost odabira načina sortiranja smeštaja, pa tako ne možete sortirati od najniže cene ka najvišoj, nego morate ići redom. Međutim, ukoliko zaista želite da pronađete vrhunski smeštaj, temeljno pregledanje svih oglasa će svakako pomoći da bolje pronađete onaj pravi.

GrckaInfo je definitivno naša preporuka ukoliko prvi put putujete u Grčku i niste se još uvek odlučili gde biste otišli.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde