Kako bi izgledalo kada bi svi govorili ono što misle?

0
1300
Kada bi svi govorili ono što misle; Foto: screenshot youtube.com @Huligani iz Gimnazije
Kada bi svi govorili ono što misle; Foto: screenshot youtube.com @Huligani iz Gimnazije

Da li ste se nekada zapitali kako bi izgledalo kada bi svi govorili ono što misle? Huligani iz Gimnazije su se, posle kraće pauze, vratili na YouTube scenu i doneli su nam nekoliko kvalitetnih skečeva. Dotakli su se tema iz svakodnevnog života i obradili ih na njima svojstven način pokazujući nam kako neke stvari izgledaju, a kako bi izgledale kada bismo govorili ono što mislimo.

Prvi i jedan od najpopularnijih slučajeva jeste onaj kada gosti krenu kući, pa iz kurtoazije pokušavamo da ih zadržimo da ostanu još koji minut, na još jednom piću i druženju, međutim, ono što veoma često svi misle jeste da jedva čekamo da zapravo odu.

Međutim, pored velikog broja smešnih primera, našao se i jedan vezan za jutjubere i dramu na jutjubu. Emerald je u tom delu videa rekao da kada je reč o drami, jutjuberi zapravo to rade zbog pregleda, novca i zbog nedostatka sadržaja na svom kanalu, te im je lakše da se prozivaju nego da stvaraju.

Našao se veliki broj komentara podrške, među kojima su pojedini pisali kako je ovo najbolji video na YouTube u proteklih nekoliko meseci, što je pokazalo koliko je ljudima dosta drame i koliko svi istinski žele kreativan i novi sadržaj.

Dole se nalazi video, pogledajte pa nam recite da li su Huligani ovog puta isprozivali nekoga i da li se slažete sa njihovim mišljenjem. Nas je ovaj video itekako nasmejao, a mi se nadamo da će se i vama dopasti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde